Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Skrivet av: Bosse94   2009-12-15

Batman åker med sin Batmobil mot Arkham asylum, psykhuset i Gotham. Jokern sitter med handbojor bredvid honom, man ser bilen åka igenom ingången av Arkham. Redan då har jag en känsla av att detta kommer bli ett batman spel att minnas.

Storyn:
Batman kommer som sagt med Jokern till Arkham som blev infågad på ett lätt sätt av Batman. Redan då har Batman ingen bra känsla och så rätt han kommer få. Jokern bryter sig nämligen loss och tar över Arkham på bara några minuter och alla fångar släpps lös. Här börjar äventyret med massor av minnesvärda bossar,ett combat system som jag tycker att alla spel skulle ha och en lädderlapp i sitt essä.

Spelet tog ca 8 timmar för mig att klara kanske lite kort men det finns så kallade "Riddles" sprida över Arkham, sedan finns det ett läge där man slåss i miljöer från gameplayet, antingen får man välja att slåss mot jokerns hejdukar. Eller kan du välja att smyga runt och ta ut alla Hejdukarna. Inför varje bana får man olika speciella saker man ska göra för att få Bataranger som sedan kan göra att man får trophies. t.ex döda en hejduk med en sonic batarang kan göra att du får en batarang. Så du får många timmar trots allt.

Spelet har bra grafik, det kan inte konkurrera ut Uncharted 2 eller Killzone 2 men fortfarande väldigt snygg.

När jag var liten så hade jag massor med Batman figurer och tecknade filmer av serien.
Så detta spel var perfekt för mig som batman fantast, ett batman spel som jag kan bäst beskriva hur bra Rocksteady har fått ihop det med att skriva om när man är ensam med massor med skurkar och dinglar ovanför deras huvuden. Man känner sig som man övermäktig när man ser ut över skurkarna som inte vet vad som ska drabba dom men blir man övermodig så blir man snabbt
dödad. Så det gäller att ta ut skurkarna en och en på äkta Batman vis

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10