Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 2

jag sitter hemma och väntar förväntans fullt på att installationen ska bli klar för det är mitt andra spel inlagd i min nya dator ( första var Crysis underbart spel också) och jag startar det och jag är kär direkt. master chief är tillbaka collare än någonsin och duel wield gör det ännu bättre och jag tar mig ut ur skeppet och landar på jorden och börja "kick some ass". så börjar Halo 2 Det är en magisk upplevelse och borde älskas av alla. men jag blir chockad (om ni inte gillar spolers hoppa över ett typ tre rader XD) när man byter karaktär till the arbiter (aka Thel Vadamee) och då kommer ett vapen jag längtat efter, the energy sword. När jag klarat spelet var jag nöjd och belåten. jag säger bara Halo 2 är minst lika bra tidlös classiker som Halo Combat evolved. Tyvärr vet inget om online delen har tyvärr inte fått det att funka.

PLUS bra musik, bra kontroll, bra röster och underbar story. superb gameplay och omgivningarna är underbara.

Minus tyvärr dålig grafik uppdaterades inte mycket till vista versionen. Och slö mus måste nästan har högsta mus känslighet för att det ska funka.

Medlemsrecensioner39
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10