Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Skrivet av: Forget   2009-12-23

Tillbaks in i striden mot Covenaterna igen. Denna gång i den tredje uppföljaren av HALO serien där man spelar den legendariska Master Cheif. Kanske den här gången kan mänskligheten se ljuset i tunneln.

Master Cheif Anländer till Moder Jord igen. Nu ska han ta allt tillrätta utan hjälp av hans trogna kompanjon Cortana som fortfarande är kvar på High Charity sedan i tvåan av HALO serien. Master Chief krasch landar i Afrika vid savannen. Covenaterna letar just efter en viktig pusselbit för "The Great Journey" En plats där det ska finnas en väg till en viktig plats som kan vara slutet för allt levande i universum. Chief har bråttom om man inte tar de rätta besluten är risken att det helt helt går bananas, ödet ligger hos vår trogna gröna vän.

När man väl spelar vår vän så är det som vanligt, kontrollen är den samma, lite nya funktioner, men inte någon stor skillnad mot de tidigare spelen.
Spelet generellt är som HALO ska vara, fast lite mer vassare än före gångarna. Det är mer action lite mer nya Covenant prylar som kan komma till pass, dessutom lite mer fights mot Scarabs som gör spelet heroiskt, man får känslan av att man spelar en Supersoldat.
En annan krydda är grafiken och ger en ny dimension till spelet sedan HALO 2 på XBOX. Jag kan med ge att det är inte den bästa ban brytande grafiken men det är tillräckligt för HALO.
Fortfarande är det lika roligt att skrämma livet i Grunts, som skriker frenetiskt när man gör fram fart och att gör mos av Bruts.

HALO 3 är het! Det finns mycket att rätta till fortfarande och storyn är grym, spännande med vändningar man inte trodde.

Multiplayer läget är som det ska vara och är som det ska vara och är roligare än förr!

Spelet är heroiskt, och det ända sättet att uppleva det är att uppleva resan för sig själv!

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10