Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

våran mörka riddare är tillbaks i sitt största äventyr någonsin. Det börjar med att man åker genom Gotham mot Arkham Asylum för att lämna över Jokern, men batman har en dålig känsla för att han aldrig har fångat jokern så här lätt så han följer med för att se till att allt är lugnt.

Dem kommer fram till Gordon och där får Batman
inte följa med längre för att han skulle reta upp skurkarna. 2 minuter senare slår Jokern ner vakterna och lyckas fly med hjälp av Harley Quinn och där börjar den långa jakten efter Jokern.

Det är en härlig känsla att kunna gå hur man vill genom hela Arkham asylum med sina grejer i batbältet. Spelet tar lång tid att klara och samtidigt så har riddler gömt massa riddles överallt som man kan ta och man stoppar inte riddler förens man klarat alla. Det finns även en challenge mode där man ska besegra skurkar på ett visst sätt för att klara allt o få en batarang.

Man kan inte klara spelet 100% om man inte klarar alla riddles o hela challenge mode så man får mycket spelande även om man inte kör story mode.

om du gillar batman eller strategi spel så rekomenderar jag detta spelet, man bör även köra detta om man har tänkt köpa uppföljaren som kommer 2010.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10