Svenska
MEDLEMSRECENSION

Onechanbara: Bikini Samurai Squad

Återigen gjorde en krass ekonomi att jag köpte ett billigt spel jag inte visste så mycket om. Och återigen blev jag positivt överraskad!
Låt oss säga så här: Det här spelet har fått utstå mycket skit i media. Fult, sexistiskt, uselt, repetivt och fånigt. Kanske har jag missat nåt? För det här var riktigt roligt!
Med ett gäng lättklädda svärdsvingande damer, gäller det att slica och dica allt som kommer i ens väg. Stora zombier, små zombier, zombie hundar, monster..you name it.
Blod och kroppsdelar sprutar i rask takt.
Ex pointsen rullar in och du blir ännu bättre på att choppa zombies. Du får tom döda zombies åkandes båge!
Banorna är varierade med alltfrån skogsbanor till kloaker. Och så får du slåss mot en Späckhuggar zombie! Slå det!
Grafiken är helt ok, men ser lite grynig ut. Som filtret i WET ni vet. Och det kan naturligtvis inte mäta sig mot A titlar som GOW naturligtvis, men helt ok faktiskt!
Kontrollen är smidig och följdsam med vissa möjligheter till coola combos. Däremot blir det lite krångligt om man kör som Annna då hon har gevär odyl. lockon funktionen blir lite bökig, men man får helt enkelt köra lite lugnare med henne.
Det är ett långt spel med massor att låsa upp och göra. Slut på hälsopack i singleplayer kampanjen? eller underlevlad?
-Kör survival så kan du både få XP och föremål att använda hur du vill. Ett mycket bra system om man inte orkar köra om banorna.
Det finns också sk Quests, vissa mål som du får nya kläder, frisyrer och saker av när du klarar dom. Det kan handla om att köra över ett visst antal zombies osv. Tillför en del, även om det för det mesta rör sig om ren kosmetika.
Så skit i alla moralkärringar, bortse från en del pinsamma detaljer(Som att Zukis obefintliga tutttar ändå studsar som på Tina från DOA tex) och njut av detta asröjiga action lätt-rpg från japan.
Alla talar Japanska så usel röstdubbning slipper man dessutom!!
I bland regerar Bad taste!


Grafik 7/10 Stora karaktärer, mycket lemmar, studsande tuttar och besynnerlig grynighet, men helt ok

Ljud 6/10 Japanskt tal, popig muzak men ibland blir det lite fördröjningar osv

Kontrol 7/10 med svärd funkar det perfekt, med pistoler lite knepigare men endå bra

Hållbarhet 8/10 Gillar man konceptet finns det massor att göra, coop tex!

Totalt 8/10 Ett underskattat spel som är riktigt roligt att spela. det är inget påkostat superspel, men mycket bra endå. Hittar du det i rea backen så slå till!

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10