Svenska
MEDLEMSRECENSION

Uncharted 2: Among Thieves

Skrivet av: Zime   2010-02-09

Spelet är helt fantastiskt. Det är så variationsrikt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Snö, regnskog, stadslandskap. Alla miljöer du kan tänka dig finns i detta spel. Man springer ombord ett tåg och skjuter mot arga bovar, samtidigt som en helikopter jagar en och skjuter missiler. Man besöker en by uppe i Himalaya och går runt och stiftar bekantskap med invånarna. Man står i ett höghus i Nepal när den rasar ner mot marken. Spelet är smockfyllt av alla dessa extremtuffa moment, som får en att skratta och bara rysa över hela kroppen.

Mellansekvenserna och den filmiska Hollywoodkänslan är på topp, om inte mer, det är så snyggt gjort och man levs verkligen, verkligen in i spelet. Det var längesen jag klarade ett spel på en sittning, men gjorde det med Uncharted 2, jag kunde helt enkelt inte slita mig.
Sen att grafiken är det vackraste jag sett är ju inget minus det heller. Jag har fått stanna upp säkert 40-50 gånger under spelets gång och bara titta runt mig. Det är så galet snyggt.

Pusslen som man stöter på under spelets gång är även de väldigt roliga, dock inte särskilt utmanande. De spelar sig själva till stor del, och jag får inte använda hjärnan lika mycket som jag skulle vilja. Som sagt så är de ändå otroligt häftiga. De utspelas ibland på enorma ytor, och det är verkligen enormt häftigt att klänga runt på isblock och fönsterbrädor med Drake.


Uncharted 2 är megahärligt!

Medlemsrecensioner41
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10