Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands

Skrivet av: Hansa90   2010-02-23

Ett helt underbart spel och enligt mig ett av dem bästa spelet 2009 om inte det bästa. Om du gillar både FPS och RPG så kommer de här spelet vara ett för dig. Jag har spela otaliga timmar utan att tröttna på det.

Spelet utspelar sig på planeten Pandora som påminner mycket om miljön i Fallout 3 men med en cartoonish/serie tidnings style. områderna är väldigt väl detalierade och snyggt gjorda och gör att spel upplevelsen blir otroligt mysig.

Du har 4 klasser från start att välja mellan, och varje klass har sin egna "special ability". varje "special abilty" är utformad och fungerar olika, som tex Liliths Phasewalk kan du gå in i din egna dimension och fly eller smyga på folk, ja ungefär som en stealth.

Tänkte inte gå in så mycket på storylinen men det är en rolig och smart upplagd storyline som gör att du vill fortsätta spela, så du får passa dig så de inte blir allt för sena nätter.

Borderlands har även Co-op online multiplayer läge som ger dig möjligheten att spela 4 spelare samtidigt igenom spelets storyline vilket gör det både roligare och lättare att slakta sig igenom de bossar och quests som finns, vilket är helt perfekt om du skulle fastna på nån svår quest som du behöver hjälp med.

Borderlands 2(3) DLCs är både snygga om inte snyggare än riktiga spelet men även väldigt underhållande och värda dom extra kronorna dom kostar.

som sagt ett måste ha spel om du gillar fps/rpg :)

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10