Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

När jag kom hem och såg det där ligga på bordet blev jag riktigt upphetsad. Jag hade suttit och väntat så länge. När jag sen går ned och sätter på det så fylls jag direkt av en känsla. Den går inte att beskriva men jag kan i alla fall säga att jag kände på mig att det skulle bli bra.
Det kan vara min kärlek för svenska spel eller så kände jag det bara på mig.

Jag sätter på singleplayer och jag tycker det är coolt när man börjar på en ö. Plötsligt flyger allt i luften och jag har såna stora förhoppningar. Tyvärr blir jag besviken. Singleplayern är riktigt seg och karatärerna är tråkiga, storyn är simpel och hela alltet avslutas med att vara bara några timmar långt. Det här var dock innan jag fann multiplayer delen av Bad Company 2.

När singleplayern sen var färdig så kände man sig så där lagom besviken och jag satte på multiplayer för att köra några games online.
Det finns nästan inte ord frö att beskriva hur skickligt gjort Bad Company 2:s spelets online läge är gjort. Samarbete är av högsta vikt och du kan styra en hel arsenal av fordon, allt i från jet-ski till helikoptrar.

Samarbete är av högsta vikt och det märks direkt med squad-systemet dem har gjort. Smart gjort och det ger verkligen en extra udd till spelet. Banorna är, minst sagt, enorma och man kan ibland undra hur stora dem egentligen är.
Ludet är superbt och man kan verkligen leva sig in i spelet (Särskilt om man kopplar teven till ett par riktigt bra högtalare) och det faktum att allt går att förstöra tar fram den destruktiva din i mig. Jag tappade för länge sedan räkningen på hur många lagkamrater som dött inuti hus som undertecknad här har sprängt i luften.

Det enda som drar ner spelet är det lilla urvalet av spellägen som finns. Det finns 4 st (varav 2 innebär att man måste jobba i squads) och det gör att man fort kan tröttna. Om man t ex jämför med Modern Warfare där det finns långa listor på spellägen. Det kan vara en anledning till att dem spelen är så populära som dem är.
Grafiken är även väldigt snygg men tar man en lite närmare titt på buskarna kan man se att grafiken är lite kantig men annars märks det inte alls.

Jag rekommenderar alla att köpa det om man inte redan gjort det. Jag spelar det konstant och man tröttnar sällan på att spela online. Ljudet är det bästa jag någonsin hört i ett FPS spel och det kommer jag fortsätta tycka ett bra tag framöver. Om du inte redan har det, köp det nu.

+ Superbt ljud, innehållsrikt online-läge, stora banor, allt går att förstöra.

- Få spellägen, tråkig singleplayer, svag grafik på ett par ställen.

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10