Svenska
MEDLEMSRECENSION

Metro 2033

Skrivet av: felixen   2010-03-21

man ser imman från sin andedräkt på gasmasken, den är sprucken. artyom börjar andas fortare och han använder den sista refilen.

Artyom är en vakt i tunneln för sin egen station VDNCh.

Man blir väkt av nikolay han vill att du ska ta en titt på en sak. Väll där så hör man ett riktigt dunkande på andra sidan av järn dörren. Hunter kommer in och dom börjar fika, men i metron får man ingen vila utan THE DARK ONES har tagit in sig i ventilations tunnlarna och kommer att attackera er.

Men tar en pistol och en kniv och lite ammo, ammo är valutan i metro militäriska kulorna är finare och dom kan man köpa saker för och dom kulorna är starkare man kan ochså köpa kulor som är gjorda i metron då får man mer ammo men dom skadar mindre.

Det finns många faror att ta sig igenom och en del monster och fiender, ammot måste man verkligen slita med hälsan.

Tunnlarna är farliga atmosfären är riktigt bra, man hör ljudet från vinden och ett par burkar rullar ner för trappan i ett övergivet hus. man laddar sitt vapen byter ut sin krossade gasmask och tar lite ammo och refils till sin gasmask och medcit och går vidare.

Det finns vapen från förr, och visa handgjorda i metron, mina favoriter är en silencer sub machine gun och en aug och helsing, helsing är ett automat pumpande vapen så ju mer man pumpar desto mer skadar pilarna.

Kontrollen är är inte helt perfekt.

Ljudet är storslaget och det finns inte många som kan slå det. inte självaste bad company 2.

Grafik. Ljussättningen, atmosfären och den grymt snygga grafiken.

Spelet tog tolv timmar för mig att klara ut. det är helt ok, så nu får vi hoppas att metro 2034 har multiplayer läge dom behöver inte uppdatera grafiken alls bara sätta ditt ett multiplayer så blir spelet top-klass

Testad version: Xbox 360

Grafik: 10/10

Spelbarhet: 8/10

Ljud: 10/10

Hållbarhet : 7/10

ganska kort, inget att göra efter man klarat ut det.

+ GRAFIKEN, ljudet, dom har lyckats med atmosfären, vapnen, roliga karaktärer, och riktigt bra röstskådespeleri. Årets hittills bästa och snyggaste spel. exklusivt till xbox 360 och pc, kul att reta ps3 kompisarna :D

- Stackars alla andra spel som inte kan mäta sig med detta. inte till ps3, även fast jag inte har en ps3 vill jag att dom ska få uppleva detta spel men det är ganska kul att ha det exklusivt till dator och xbox 360.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10