Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands

Skrivet av: Bohemen   2010-03-28

Med handen på hjärtat så visste jag inte först att detta spel existerade utan de var först i en reklamsida i en tidning jag först la märke till de. Jag googlade upp spelet och kollade hemsidan och lite klipp och sen var jag såld.
Vad som fick att fastna för detta spel var att dom hade lyckats blanda FPS, RPG och grafiskt spelet XIII (om ni minns de) i ett enda spel.

Man sitter i en buss med 3 andra karaktärer och åker igenom en värld som till utseende ser ut som det har varit tagit ur en Mad Max rulle.
Nej du är inte en överlevande efter ett kärnvapenkrig (vilket jag trodde först) utan man har hamnat på en planet vid namn PANDORA. Här har man en huvuduppgift att hitta en plats som heter "The Vault" men man får också en hel del sidouppdrag.
På vägen genom äventyret så möter man en hel del mentalt sjuka människor som verkar göra allt för att se en död och varelser (där vissa ger mig rysningar) som vill sluka en med hull och hår.
Man väljer en karaktär utav 4 och alla har sin egen speciella förmåga och sen är de bara "Lock n´Load", för trots allt så skall det finnas enligt trailern 87 bazzilion guns man kan använda.

Skulle jag förklara spelet med en mening så skulle jag säga:
"Fallout 3 fast färggladare, roligare och utan buggar"

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10