Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 2

Jag skjuter, jag knivar, jag spelar call of duty modern warfare 2. Som sagt jag har satt betyg på detta spel. kampanjen på det här spelet är rätt kul även om man inte orkar bry sig om vad den handlar om. som tillexempel när man ska klättra upp för ett berg och sen smygdöda fiender med en ljuddämpad ACR med en hartbeat sensor och sno lite data och sen fly med skoter.

Men om man tycker kampanjen är för lätt kan man bjuda hem kompisen och spela lite special ops, som tillexempel att gå runt på en bro spränga bilar medans man attackeras arga fiender eller så kan man smyga i skog med fiender där man måste förlita sig på att kompisen tar sina fiender och man själv tar sina. dock inte så roligt utan polare eller live.

Men det egentliga stora i detta spel är nämligen online läget. det slår tillochmed halos online stöd.
Som vem skulle inte gilla att skräddarsy ens klasser med vapen granater dom absolut fantastiska perks. sen har vi det bra gjorda graderna. det ända dåliga med multiplayern är nog dom usla servrarna.Och ett till problem är att dom har väldigt usla respawn points(har hänt att jag respawnat brevid en fiende).

Sammanfattningsvis ett perfekt val för online spelaren men kanske inte ett lika bra val för den som inte har live.

+Bra online läge
+Spännande special ops
+Varierande vapen
+Smarta perks

-Trist handling
-Dåliga servrar
-Dåliga respawn points

Medlemsrecensioner60
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10