Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

Skrivet av: draco96   2010-03-30

Efter alla CoD spel som InfinityWard har gjort så har både DICE och vanligt folk som jag och du undrat ifall dem kan slå CoD & IW.
DICE har verkligen lyckats med att slå CoD & IW enligt mig, grafiken ligger på en stark 9/10 då det är synd att grafiken sjunker extremt i
vissa ställen genom spelet, ljudet får däremot full pott ( 10/10 ), ljudeffekterna är helt klart dem bästa jag har hört, vapnen låter extremt verkliga
och det gör även en granat explosion då man får hörselskador och allt som följer med en granat explosion. Ha även roligt med att spränga
alla hus och annat sprängbart genom spelet om ni har lust, glöm dock inte att fylla på med ammunition.

Ja, helt klart och tydligt så kan man roa sig på många sätt, man kan t.ex. spränga hus och annat sprängbart längs spelets gång.

jag tycker dock att "Single Player" är lite mysko då ena sekunden är man i Ryssland och kylan sen nästa hoppar man fallskärm i den tropiska djungeln,
det är ändå bra med lite omväxling bland natur och personer. Dem pratglada lagkamrater har äntligen fattat att det är ett krig på gång och inte ett party,
dem har även tydligen fått slut på många av sina roliga skämt längs spelets gång, detta tycker jag är dåligt då skämten får en lite mer aktiv i spelet och dess gång.

I dem relativt korta filmerna som kommer efter varje uppdrag och ibland slumpmässigt så får man reda på mycket om spelets handling och vad som har hänt sen Bad Company.
DICE har dock slängt in skämt i dessa korta filmerna vilket är tur, utan skämten i ett Battlefield spel så är det inte längre Battlefield utan bara ett till krigsspel.

I multiplayer läget så kommer det en härlig funktion, man kan nämligen välja om man ska vara Assault, Engineer, Medic eller Recon.

Som Assault är du sårbar på kort till medelavstånd. Som Assault har man förmågan att ge andra i sitt lag ammunition, detta är en bra funktion då ammunition
behövs genom hela spelet och varje spelare startar ju med en viss mängd ammunition.

Ditt jobb som Engineer är att förstöra/spränga diverse fientliga fordon med ditt raketgevär, RPG.
Du ska även reparera ditt lags och eventuellt tagna fordon av fienden, detta görs ju förstås med din "mirakelborr" som du har på dig.

Som Reacon jobbar du på avstånd och "scoutar" för ditt lag var fiendens position är, man har tillgång till rörelsekänsliga handbollar och fjärdenoterande sprängdeg.

Har du valt klassen Medic så gör du exakt det du tror, räddar dina fränder och kamrater från dödens hand med dina medkits.

Det finns även stora och otroligt roliga bannor i multiplayer läget. Jag har dock mest kört single player men bannorna har fängslat mig.
Bannorna är konstruerade med en härlig miljö, välgjorda baser och små men välplacerade byar.

Min första recension så tacksam ifall ni är lite snällare.

Tack Emir Saric för han hjälpte mig (han skrev om den så att det vart en längre och bättre recension)

// Micke

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10