Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Viva Piñata

Det här kommer låta sjukt. Men efter att spelat genom GoW, Gow2, MW, MW2 ,Halo3 ,ME2 , ME,Viking, World at war. Så ska det bli skönt med lite avkoppling. Viva Pinata fick det bli. Och fan... Jag älskar Viva Pinata.

Det som är själva grejen med att sitta och njut spela spel är ju det att du behöver aldrig stressa. Du kan sitta och koppla av, gå iväg ta en öl. Sätta dig ner sedan igen och bara vänta in dina pinator. Få dem att dansa parnings dansen. Och jag älskar det.

Dem första 10minuterna handlar om saker du får, hur du gör och allt sådant. Introduktioner för barn. Men du kan inte släppa kontrollen. Den där lilla masken du nyss fick är söt. Hoppar och låter som en bebis. En gullig bebis dessutom.

Så då var det dags, dags att kolla om jag min hjärna låg där den ska ligga. Så jag bad min tjej att testa viva pinata. Hon älska det.

Spelet börjar som vilket spel som helst med introduktioner. Spelet är lätt att förstå sig på du. Och du behöver mat till djuren för att locka dit dem. Du går även upp i level som gör att du låser upp nya saker så som ny spade och nya djur. Spelet har redan tagit över ditt sinne.

Och den riktiga galenskapen början när du går och lägger dig, då du ser pinator när du stänger ögonen. Spelet tar över dig för var dag som går.

Det svåra med Pinata är att man inte vet vad man gillar med det. Grafiken är underbar, ljudet är härligt, och story finns inte. Jo du ska bli bäst. Men nu är det så att jag kan bara skriva såhär genom att bevisa att spelet är bra. Till alla fps män som äventyr människor. Hon tog det. Nu har min flickvän tagit mitt Xbox 360 och sitter hemma och lirar Viva pinata. Och hon hatar spel

Men älskar Viva Pinata.

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10