Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands

Story: 8
Ljud: 10
Röstskådespelare: 10
Humor: 10
Grafik: 8

Alldeles för många vapen för att man någonsin ska kunna använda alla, alldeles för många uppdrag för att man ska kunna ha ett privatliv med flickvännen, alldeles för mycket humor i en annan ganska tragisk framtidsvärld och på tok för mycket extra DLC för att jag ska kunna sluta spela, och jag fullkomligt älskar det.

Vill bara först förklara, jag är inte den typen av spelare som spelar om ett spel på nytt när jag en gång har klarat det (enstaka undantag som Killzone 2 och Mass Effect finns dock). Därför ger dagens konsolspel mig mycket nöje men under en väldigt intensiv och ganska kort period. Borderlands skiljer sig däremot från andra konsolspel genom att ge mig mer av allt. Att jag skulle gilla spelet hade jag kunna gissa innan jag köpte det, men det som kom som en överraskning är att det har bitits sig fast vid mig så länge.

Borderlands är alltså ett perfekt spel för mig, bara genom att köpa orginalspelet fick jag extremt mycket att sätta tänderna i, och när det efter mångqa timmars spelande tar slut så har det redan kommit ut minst en ny expansion, vilken dröm!

Rekommenderas starkt.

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10