Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

Då var det dags att recensera uppföljaren till ett av mina favorit spel. Jag blev lite besviken över tvåan. Men den är fortfarande sjukt grym.

Epic Games har gjort det igen. Gears of war, Unreal tournament 3. Båda spelen har sjukt bra grafik. Själv föredrar jag Gears of war för att där har dom specificerat sig på kampanjen och inte så jätte mycket på online innehållet, tillskillnad från Unreal Tournament 3 där online är bäst.

Gears of war 2, Epic banor, epic grafik, Epic skapare. Banorna är väldigt detaljerade, allt från dom stora Burmarks till dom små ticklers. Sen så finns det massa olika fordon man får åka köra och mejja ner "Grubs".

Om du gillar blodiga och grymma spel är detta spel ett absolut val för dig. Var du än är så sprutar blodet. Från att du dödar fienderna med en magnum eller motorsågen som sitter på orginal vapnet för Delta team. det är nog det blodigaste spelet som finns just nu.

Ass nice Co-op läge på detta spel. Det går också att spela med NPC till skilnad från Army of two. Väldigt bra gjort av Epic Games.

+ Detaljer
+ Blodigt
+ Grymma ljud
+ Grymt Co-op läge

- Dåliga bossar
- Litet utbud av vapen

Grafik 9/10
Spelbarhet 7/10
Ljud 7/10
Hållbarhet 7/10

Skriven av: Mikael

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10