Svenska
MEDLEMSRECENSION

Brütal Legend

Brütal Legend...två ord "Heavy metal". De lilla företaget Double Fine har nu gjort ett stort spel om Eddie Riggs som är Roadie. En dag så teleporteras han tillbaks i tiden av guden eld guden Armagodon. Han finner sig högst upp på ett berg gjort av ben från enorma varelser. Han ser nedanför honom en grupp med gubbar i luvor som kommer emot han med vapen. Sen så blir det bara bättre.

Double Fine har lyckats göra enligt mig 2009 bästa spel. Det finns dock flera som finner sig i samma klass. Men detta spel har väldigt många kända rockare med i Spelet. Som Jack Black, Kyle Gass, Ozzy Osbourne.

Jag som är rock fantast älskade det här spelet. Inte bara för musiken men för den färgrika världen som detta utspelar sig i. Brütal Legend är faktiskt ett blandat Adventur/Strategy/action spel. Ibland springer du runt i världen med din yxa och gitarr. Fem minuter senare kan du befina dig i en fight där du bestämmer över trupper och du ska förstöra fiendens scen, och skydda din egna. Det är en bra blandning.

Online innehållet är ganska segt och ensidigt. Jag hade föredragit en man mot man kamp i stället för en strategi fight. Det kunde ha ökat poängen. Fast detta spel är enligt mig ett kampanj spel. Det skulle vara kul om detta spel hade ett online innehåll. Då hade det varit ett one of a kind spel.

+ Musiken
+ Grafik
+ Stor värld
+ Grymma gubbar

- Dåligt online innehåll
- Ingen Co-op

Grafik 8/10
Spelbarhet 8/10
Ljud 10/10
Hållbarhet 9/10

Skriven av: Mikael

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10