Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Jag hade inte spelat så mycket krigspel innan men det här spelet gjorde så att jag började totallt med det.

Call of Duty 4: Modern Warfare är ett totallt storslaget spel och är säkert ett av dom bästa krigspel som nånsin gjorts.

Storyn i spelet är en story som är emellan hyfsad och fantastig. Man spelar en soldat som kallas Soap som får en större roll i Modern Warfare 2. Uppdraget är att söka och döda tre personer. En irak ledare, en vänsterhandlös gubbe och hans son. Det blir
lite tråkigt i storyn men ibland är det rätt bra spänning. Dock är ju storyn väldigt kort. Det är lite synd.

Spellkontrollen är hell grym. Som dom flesta krigspel så går man med ögonen och ser inte sig själv förutom sina händer som håller vapnet. Man kan springa. krypa och hoppa vilket är väldigt användbart i ett krigspel. Det bästa är nog skjutning. Man skjuter såklart men det här spelet hade en väldigt bra siksystem. Den bästa skjut siktningen jag har spelat. Jag blir lite irriterad då jag är i en svår strid och skotten tar slut. Man måste ladda eller så har man inga kvar. Men då kan man ta en död soldats vapen iställelt. väldigt effecktivt.

Fienderna i spelet är nog bara soldater. väldigt enkla. Men förutom soldater så finns det också
fördömda ördar hundar som är så irriterande. Dom springer snappt mot mig, hoppar på mig och bitter mig. sedan efter några bett så är jag död. Hade varit bättre om det inte fanns några hundar i spelet.

Det bästa i hela spelat är såklart online spelet.
Det är assgrymt och många spelar det. Man kan ha olika partier som deathmatch eller flagor. Deatmatch är brutal. Man börjar med enkla vapen och ju längre man kör, desto bättre vapen får man. Online var nog det man brydde sig mest om när man köper spelet.

Call of Duty 4: Modern Warfare är ett storslaget spel och kommer gå ner i spelet.

Grafik 9
Spelbarhet 9
Ljud 10
Hållbarhet 8

Plus
Stor krigskänsla, bra röster och grym online.

Minus
Kort och dumma hundar.

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10