Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3

Skrivet av: erre94   2010-06-24

Om du spelar Halo 3 utsätter du dig själv för fara, eftersom du antagligen inte kommer att gå ifrån spelet samma dag som du börjar.
Man startar strax efter där 2:an slutade i ett skogslandskap, med solen skinande in genom träden och med glimmrande vattenfall i bakrunden med grafik som slår spel som släpps 2010.

Man börjar med att få sin följeslagare genom hela spelet, en Elite, som man slåss tillsammans med mot dom ökända Covenants.

Det som gör Halo till den succe som den har blivit är balansen och storyn. Vapnen är perfekt balanserade och ett vapen fungerar mycket bra vid ett tillfälle men måste snart bytas ut till ett annat för te.x ett bra bakhåll.

Den här balanseringen gör att man känner att man hela tiden måste tänka framåt och tänka taktiskt.

Även banorna skiljer sig från snöiga berg till djup regnskog och allt därimellan. Nya fordon, vapen och dom tungt beväpnade Covenantsen med en mycket skarp intellegens gör varje strid till en ny erfarenhet.

Jag själv har spelat Halo sen början 2001 och har aldrig tröttnat. Halo är helt enkelt ett av dom bästa spelen någonsin och kommer hänga kvar många år till.

Medlemsrecensioner176
Samlat betyg: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10