Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

Detta spel började jag att längta efter typ 4 månader innan jag fick min dator. Jag skulle få det till PC, men jag skulle ha en ny för att det var för nytt spel för den gamla. När jag fick spelet var jag helt överlycklig! Jag var inte besviken. Först ska jag prata om campaign. Campaignet är inte särskilt långt men det var ändå rätt skoj. Det börjar bra tycker jag och slutar bra. In i mellan är det ibland rätt långtråkigt, men vissa banor är fantastiska! Det är tråkigt att Haggard och Sweetwater inte är lika skratt glada som de brukar. Men man känner fortfarande igen de. Det är en campaign som inte är så jätte bra men det kan vara rätt kul att köra om vissa banor.


Nu går vi över till det bästa med spelet. MULTIPLAYER!!!!!! Det är sjukt roligt! Där tänkte DICE på allting! Man kan köra helikopter, pansarvagn,truck, båt och fyrhjuling med mera! Äntligen ett spel med riktig TEAM WORK! Inte bara massa campare! Men om det skulle vara en campare i squad deathmatch då har man ibland tur och spawna några meter bakom honom. Då kan man bara skjuta ner honom!

Banorna är dock jätte stora i MP och det ser jag väldigt positivt!

En väldigt bra sak är också att det går segt att levla. Det gör spelet mycket längre! Grafiken kanske inte är det allra snyggaste men mina ögon har fan aldrig skådat bättre vatten i spel! Och det har skit många detaljer. Ljudet är som i ettan också helt sanslöst!

Detta spel är också realistiskt. Om man kör med sin fyrhjuling i vattnet då hör man motorn börjar gnistra och när man skjuter med ett vapen då har det så hög recoil att man ibland missar. Men det är bra för att i verkligheten så träffar man inte alltid sin fiende rakt i fejan.

Detta spel har inte så bra campaign men multiplayern är helt fantastisk.
Vet ni vad jag märkte som det stog om man kollar in i fyrhjulingen från sidan? Sweden!

Grafik 9/10

Spelbarhet 9/10

Hållbarhet 10/10

Ljud 10/10

Sammanfattning: Det bästa krigsspel du kan hitta i din butik om du vill ha ett rejält skjut
nöje!

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10