Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mafia II

Jag har spelat spelet Mafia ll som gjordens av 2K CZECH.

Spelet var riktigt rligt. Man började med att få se en film om Vito (Personen som man är) som ung när han och hans familj emigrerade till USA för att dem trodde att dem skulle få det bättre där men så var inte fallet för när dem kom dit bodde dem i ett skjul och hade bara 14 dollar att leva på. När Vito blev lite större träffade han en unge som hätte Joe Barbaro. Dem blev fort bästa vänner och senare utförde dem ett rån eftersom deras familjer var så fattiga. Men dem blev upptäckta och Joe flydde med bytet medans vito blev skickad till armen för att tjänstegöra som soldat. När han kom hem en lång tid senare hade hans bror gått med i ett mafia sällskskap.

Spelet var väldigt likt GTA IV men skillnaden var endå stor. Den nya bil simmulatorn som dem skapat för spelet är mycket bättre än GTA's. När man kör för fort jagar polisen än och om man blir tagen får man 2 st alternativ: Pay fine or Resist Arrest. Det finns exclusive content som tex Jimmy's Vendetta.

Grafiken är hyfsad men ganska lik GTA IV's. Spelet i säg var roligt och det finns mycket achivments/ Trophys. Jag har kört ut spelet på både Easy och medium och skillnaden är stor. På Easy är man nästan odödlig medans på medium dör man av 5 skott. Storyn är riktigt bra och man vill alltid veta vad som hände sen.

- Det som var lite dåligt var att det fanns väldigt lite vapen.

Alla trophys och achivments var roliga och jag rekomenderar detta spel för 15 + för att det finns pornographic material i det.

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10