Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead Rising 2: Case Zero

Inte för min förkärlek till Japanska spel är så stor men när det gäller Dead Rising så älskar jag det. Layouten och utformningen är perfekt, många klagar på sparfunktionerna, tvärtom säger jag, mer utmaningen ger hållbarheten högre kvalite.

Ett zombie spel måste innehålla stress och panik. Okej nog för att Case Zero inte är direkt så stressande. Men grundkonceptet finns där och kommer nog framföras bra i huvudspelet.

Grafiken diskuteras hej vilt mellan spelfantaster runt om. Själv ser jag innehållet före grafiken, vilket jag tror många andra gör, Är man fångad av konceptet så tänker iallafall inte jag på grafiken. Visst den finns där men är det inte märkande. Den är just den typiska Dead Rising grafiken helt enkelt.
Likaså att de klassiska ljuden finns kvar.


NU till det största pluset, 400 Microsoft Poäng i nypris är en vansinnigt bra deal, även om spelet lika gärna kunde varit ett demo. Men det faktum att man får för levla sin karaktär gör ju inte saken sämre.

Tacka gud för den förstorade texten!

Minus.
Laddningstiden mellan Safe house och gatan var dock rätt störig i sin längd. Men jag antar att har man inte allt för bråttom så får man väl vänta på den helt enkelt.

Lite för enkelt och framförallt kort.

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10