Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Bungie har failat. Tyvär...

Jag köpte spelet idag för 300kr, tyckte det var bra pris för ett nytt Halospel lixom.

Var inte allt för hypad eller så, men såg fram emot ett bra Halo-lir, dock var jag lite sad över att jag för första gången på några månader tvingades koppla in 360in igen...

<---Varning, recenssionen kan innehålla spoilers-->

Well, spelet startar, utan epic musik utan nån epicness alls, bara, "Hej, du är en random spartan som joinar ett gång andra random spartans" och alla var dö-tråkiga...

Man drar på sitt första mission som är nån random skit att man ska checka nått ställe efter rebeller, men såklart är Covisarna där, och man börjar försöka spöa dem, det är då man märker andra problemet, kontrollen. Oprecis och hackig, inget man kan aima med... Första problemet är blurrigheten spelet har direkt när man startar, ser ut som snubben vore hög...

Well, jag körde första missionet och förvånades över tråkig bandesign, tråkiga fiender, ännu tråkigare vapen och till slut en tråkig civil warthog.

Gick över till matchmaking...

Första matchen blir 4vs4 SWAT på nya Blodgulch, första jag märker är hur tråkig banan är. Sure, den är detaljerad, men den är oxo väldigt tråkig.
Stor är den oxo, aldeles för stor för 8 pers utan fordon.

Well, får spö, mycket pga att jag inte kan aima med en 360-kontroll efter alla dessa månader med mus o tangentbord...

När matchen är halvvägs har 2 pers dragit, innan matchen tog slut drog 2 till... Vilket tyvär är extremt vanlig i detta spel.

Nästa match var typ Team Slayer på en av banorna från Betan, går väll hyfsat, och pga banans storlek blir det inte lika segt, tycker faktiskt det är sjukt najs. Även fast vapnerna still är skittråkiga och abilitiesen bara är i vägen.

Fortsätter köra matchmaking i typ 2 timmar eller så, förvånas över hur många som quitar! Innan matcherna ens har börjat har hälften dragit lixom...

Stör mig även på aldeles för stora banor för 8 pers, då det tar flera minuter att hitta någon action, ännu värre blir detta med alla quiters.

Firefight har jag inte spelat, men kanske gör det imorn... Som det ser ut nu har Bungie phailat epicly med detta spel, det är sjukt tråkigt och inget jag tänker lägga någon större tid på.

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10