Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Skrivet av: plutt44   2010-09-16

Det här är bara om vad jag tycker om spelet och allt runt omkring det
Halo Reach: Japp du hör på namnet försök att nå spelet som är högst upp i hyllan på Game men du når inte. Du ber om hjälp för att få ner det men ingen kan nå spelet, du tar fram en liten stege och tar tag i spelet men du ramlar. Du får hem det kanske lite besviken å allt besvär men du sätter in det i ditt xbox 360, Spelet sätts igång. Efter 30 minuter vet du inte vad du ska önska dig till det närmaste födelsedagarna. Detta spelet kommer att hålla i flera år. Det finns inget bättre multiplayer läge en detta ingen bättre campaign. Och inget bättre online.

Ni där ute som har tyckt att Halo serien var okej köp spelet och så ska ni se att ni kommer att sitta där i 6 timmar i rad utan att märka att halva dagen har gått. Grafiken är utmärk självklart inte den bästa men den duger mer än bara bra.

Kontrollerna tar en stund att vänja sig vid men du får tag i halo känslan igen på bara någon halv timma. Jag vet man tänker ååå nej 700 kr det är absolut över vad jag betalar och jag håller med. Jag var tveksam men vad föredrar folk att köpa ett spel för kanske 300 kr och nästa månad köpa ett till och fortsätta så. Eller Köpa ett spel för 700 och kunna ha det i 2 år utan att ens tröttna.

Ni som har betygsatt spelet och faktiskt gett det en 5/10 eller 6/10 på medlems sidan jag tror ni fortfarande sitter fast vid pokemon röd och blå. Folk som håller med mig om att detta är ett sånt spel som inte är the game of the year och tycker att det är the game of my freaking life kommentera. För att jag har nog helt ärligt talat inte spelat ett bättre spel.
-Grafik 9
-Spelbarhet 10
-Ljud 10
-Hållbarhet 10
Joina även min grupp: Us that are Nuts about Halo Reach

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10