Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Är du man eller kvinna? Det är det första beslut jag måste ta när jag börjar spela Halo: Reach. Och egentligen det enda, för efter det rullar det på med storslagna händelseförlopp och mäktiga intriger hela vägen till det tämligen avlägsna slutet. Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg. I Halo: Reach är du en anonym Spartan, mänsklighetens elitrymdsoldater som kulminerade i Halo-seriens hjälte Master Chief.
Multiplayerläget Firefight finns förstås fortfarande med från föregående spel. Men nu är det större, och mer modifierbart än någonsin tidigare. Du tjänar pengar på allt du gör i spelet, och kan använda dessa för att köpa på dig bättre och snyggare pansar, snitsigare hjälmar eller kanske bara en lite sexigare röst till din Spartan i multiplayer. Och dessutom kan du köpa till prylar att använda när du bygger om banor efter eget huvud, i den smidiga editorn Forge, som nu har ännu fler möjligheter att modifiera banor.

I korthet är Halo: Reach en logisk förlängning av spelserien. Kontroller, grafik, ljud och episk (men aningen seg i början) story har här nått sin absoluta topp hittills. Och när du är klar med singelplayerläget väntar dig en av de bästa multiplayerupplevelserna på Xbox 360, särskilt om du råkar ha tre vänner som kan sitta och knuffas i soffan, skapa nya sjuka spellägen och kasta popcorn på varandra under matcherna.


Allt De har är Co Op,Firefght,campaing,multiplayer och massor av andra saker.Så för mig är spelet en hel klart top 10.

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10