Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Jag sätter i spelet, startar första banan och märker direkt skillnaden mellan Reach och dom andra Halo spelen, Längre filmsekvenser, mer mystisk atmosfär och en härlig Halo:CE värld där fienderna känns farligare, man kan inte bara springa med "automatgeväret" i högsta hugg och skjuta omkring sig. visst funkar kanske mot 3 grunts men första mötet med Elitesen så dog jag om och om igen, för att mitt in nötta beteende av halo 2-ODST ligger kvar i ryggmärgen.
Jag får faktiskt kämpa lite med att komma på hur jag ska lägga upp taktiken, Teamwork blir svaret reach har något dom andra Halo spelen saknar och det är medhjälpare som kan göra något, så den där hardcore taktiken att bara springa och skjuta är mer eller mindre värdelös om man inte kan det på rätt sätt.

Även att halo reach är ett av dom svåraste i halo serien också, Legendary är faktist jävligt svårt själv.

Multiplayer spelandet är en klass för sig, ja visst vanlig team slayer och bigteam är ungeför samma som Halo 2 kom med, men invasion och firefight är det jag gillar mest, det är lite nytt för halo serien iaf.
Halo Rech har inget revolutionerande i multiplayer men har på endå nått sett en dragningskraft så att man inte kan sluta spela.

Spelet över lag har alltså härlig atmosfär bra fiender grym multiplayer.
Det dåliga är att Halo motorn inte är på topp visst det är tillräckligt snyggt för att man inte ska klaga men den har inte det är extra samt att frameraten instabil.

Grafik: 8/10
Spelbarhet: 10/10
Ljud: 10/10
Hållbarhet: 10/10

Mitt betyg Blir 10/10 Vist det är inget nytt och ingen Episk story, men den har endå ett magiskt sug som får en att spela gång på gång.

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10