Svenska
MEDLEMSRECENSION

Resistance: Fall of Man

Nathan Hale står inför en lång strid för att försvara England emot den hiskeligt snabbt avancerande utomjordiska rasen Chimera som attackerar otaliga platser på jorden för att utrota den alltmer illa sargade mänskliga rasen.

I England som sagt, tar Nathan upp kampen för att utrota alla framryckande Chimeras. Ingen enkel uppgift givetvis och de allierade är i vanlig ordning relativt korkade och inte till stor hjälp.

Tur är väl då att Nathan kan behålla alla de vapen han hittar bland sargade lik på de sotiga slagsfälten. Dessutom så har Nathan dragit på sig det virus som fienden har inom sig vilket gjort honom starkare i form utav snabbare sprint och delvis automatiskt uppladdningsbar hälsa.

Att röja runt i demolerade stadsmiljöer är underhållande på så vis att man hela tiden vill spela "bara en liten stund till" vilket ändå är det som kännetecknar ett bra spel. Irriterande med vapensystemet stundtals när man får slut på ammunition med befintligt vapen och nästa som automatiskt väljs är granatkastare (beroende på det vapen du nollade ammunitionen med) vilket resulterar i själmord i närstrider.

Dessutom tvingas man ibland spela om dryga passager vid dödsfall där man anser checkpoints kunde ha placerats något mer passande.

Med trevliga vapen, stora miljöer och massvis med fiender på skärmen samtidigt är detta ändå väldigt underhållande.

Möjligheter till co-op äventyret igenom på delad skärm och online-matcher med upp till 40 spelare samtidigt gör det hela ännu bättre så detta rekommenderas starkt.

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10