Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Alone in the Dark (2008)

Skrivet av: evil5   2010-11-02

Idag har jag spelat klart skräp spelet Alone in the dark, man kan ju säga att det inte gick så bra.

Jag spelar som Edward och vaknar upp i ett ställe som stinker mer än en svinstia.Jag kollar upp och ser nån snubbe hålla upp ett vapen mot mitt ansikte.När han börjar snacka med mig fattar jag ingetning av vad han sa.Efter det kommer nån gamling upp från en annan säng mittemot mig, får en smäll av mannen med pistolen.

Det kommer en till man in till rummet och säger att man ska ta med Edward upp en våning och döda honom.Jag går framför mannen och upp för en trappa.Sen hörs en ljud, jag ser en spricka äta upp mannen som eskorterade mig.

Till en början ser spelet ganska snyggt ut.Skön grafik.Så jag tar den här chansen och försöker rymma från den invanderade byggnaden full med köttätande sprickor på vägarna som förstör allt i sin väg.

Efter ett tag ser jag massor med människor som jag hjälper ut från byggnaden.Bara för att dom ska dö nästa sekund av sprickorna.
Sedan träffar jag en av världens konstigaste fiende.Som jag inte har en anning hur jag ska ta kål på.Jag försöker allt skjuta honom slå honom med ved...allting.Så jag tänker kanske skulle jag kunna elda upp honom, det funkar.Jag blir genast glad av att jag lyckats ta kål på min första fiende i spelet.

Sedan kommer jag fram till en parkering och träffar gubben som var i rummet med mig i början.Gubben vet allt om Edward och ber honom att hjälpa honom därifrån.Men efter som Edward har förlorat sitt minne har han ingen anning om vem gubben är.

Jag hittar en bil och tar den för att fly byggnaden med den främmande gubben.Det var ganska kul en stund att köra bilen runt i New Yorks gator.Men nej.Efter ett stort hopp med bilen hamnar jag på en av världens sämsta spel miljöer nämnligen Central park.Nu hade det genast blivit en sjukt dålig grafik och känsla gemfört med byggnaden.

Jag hittar en massa strunt saker på vägen ditt som ska föreställa min arsenal.Toapapper grafiti burkar,tändare och en hel del andra skit saker som är skit svåra att ta upp när striderna börjar.

Jag kollar mot gubben och frågar vad vi ska göra nu.Han svarar att dom ska träffas i ett biblotek i parken och skjuter sig själv.Detta är inledningen på ett av världens sämsta spel.

+Att man kan köra bil.

-Allt, utan att man kan köra bil.

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 4.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10