Svenska
MEDLEMSRECENSION

Borderlands

Skrivet av: LuDDMaN   2010-11-02

Jag kommer ihåg när jag fick Borderlands i julklapp förra året, jag var fast direkt, jag ville verkligen inte sluta spela. Fantastiskt spel, det som jag skulle vilja utmärka först är stämningen, känslan av att vara fast ute i mitten av ingenstans, och när man väl hittar någon i de små städerna som finns möts man av dem flesta på ett sätt som att de verkligen har förlorat allt hopp.

Det hela börjar med att man sitter på en buss med fyra prisjägare som alla letar efter en skatt, den gamle gubben som kör stannar bussen och frågar om någon ska gå av. Då får man välja mellan de fyra karaktärerna, soldaten, jägaren, sirenen eller berserken. Jag valde soldaten.

De första timmarna känns det lite sega men sedan accelererar det hela med en väldig fart.
Det handlar om att man ska hitta "the vault", där det sägs finnas så mycket avancerad teknologi att man kan bli en mycket rik man om man hittar det. Det enda problemet var att det bara öppnar sig vart tvåhundrade år.

Jag tycker grafiken är väldigt fin även nu i skrivande stund(ett år efter att det släpptes) och framförallt unik(i alla fall för mig). Gearbox har gjort ett mycket bra jobb.

En annan sak som jag älskar i detta spel är musiken, den ger mig verkligen vibbar av ödemark, och att planeten Pandora är förvildigad.

Slutsatsen är att det är ett mycket bra spel, online är väldigt kul och det finns mycket att göra.

Grafik:8
Ljud:8
Hållbarhet:9
Spelbarhet:8
=8
(Kommentera gärna med tips så att jag kan lära mig skriva bättre!)

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10