Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Smash Bros. Brawl

Skrivet av: Rai Oh   2010-11-03

Välj en nintendofigur. Mario, Bowser, Yoshi, Luigi, Donkey Kong, Link, m.m. Det finns t.o.m pokemon. Super Smash Bros Brawl är den ultimata nintendofighten och det är riktig grymt.

Spelet går ut på att slå ut motståndaren ur skärmen och då öka i poäng. För att göra det så skadar man motståndaren och ökar dens ohälsoprocent ( grymt ord jag vet ). När o.p kommit runt 100 så kan man lätt smasha ut motståndaren, ju mer o.p desto lättare är det att slå ut motståndaren.

Varje figur har sina egna attacker, och man attackerar motståndaren med dessa attacker. Det finns också självklart föremål. Vanliga föremål som bananskal, pokemonbollar, bomber, stjärnor, m.m. Men också andra. Man kan öppna en vit glasbox och få en random medhjälpare som attackerar motståndarna beroende på vilken det är. Man kan träffa SSBB hyper bollen och få en special med sin figur. Den är väldigt kraftfull
( förutom Luigis värdelösa ) och leder ofta till en KO. Det finns också ett KO vapen som man låser upp genom att samla en fjäder, ett hjärta och ett svärd.

Det finns alltså stort innehåll i striderna och det gör det roligt. Banorna är också riktigt härliga. Det är platser från nintendos andra spel. T.ex så kan man spela på Hyrule Bridge, Mario Circuit, pokemon stadion m.m. SSBB är det perfekta spelet att spela flera spelare på.

Musiken och grafiken är också riktigt bra, och man kan skapa egna banor. Stor variaton och en väldig nintendokänsla där figurerna är med och det snygga men fantasifulla känslan finns. Striderna kan man spara och uppleva igen om man vill det men det roligaste är att spela bara.

Men att strida är inte allt man kan göra. Det finns ett äventyrsläge där man ska rädda världen från ondskan och låsa upp karraktärer. Det finns minispel som basebollsdistansslagning med slagträ och en sandsäck. Och det finns demon till gamla spel och ljud från karraktärerna man kan spela upp. Igenom är det ett bra spel med bra innehåll som är rent och snyggt.

Jag skulle rekommendera alla som äger ett Wii att snarast köpa detta spel! Det är roligast att spela med flera spelare, men man kan såklart spela själv också. Det finns även ett onlineläge som fungerar ok. Ett roligt spel och ett viktigt tilläg i samlingen av roliga wiispel man måste ha!

Jag ger betyget 9/10 för att jag haft så kul med att spela spelet med andra och för att det är kul och grymt.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10