Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Skrivet av: Snubbz   2010-11-08

Du börjar ditt äventyr som nobel-six, den nyaste rekryten i nobelteam. Redan efter den första filmsnutten får vi träffa hela noble-team, vilka består av ett par väldigt unika individer som får Halo: Reach att stå ut som ett mycket mer karaktärsdrivet Halo-spel. Efter att ha spelet igenom hela campaignen på ungefär 9-10 timmar så kan jag klart se att Bungie har lagt ner sin själ i detta spel. Men likt en oslipad diamant så har den sina brister. Ett av de mer synbara är det återkommande lagget i början på många större strider.

Inte för att glömma båda Firefight, Forge-World och Matchmaking som även gör en comeback i Reach, och med dessa kan du säkerligen förlänga ditt Halospelande i minst 9 år till. Men som jag sa tidigare så har Reach även sina problem. Matchmakingen just nu känns väldigt opersonlig och begränsad. Detta är dock ett problem som inte kommer att bli stående, enligt Bungie.

POS
+ Spelet är originellt.s
+ Många nya funktioner.

NEG
- Lagg i större strider.
- Matchmakingen behöver utvidgas.

Slutord: Halo: Reach är utan tvekan det bästa Halo-spelet hittills och levererar tårar av både glädje och sorg. Helt klart godkänt av Word.

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10