Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 2

Skrivet av: PhMan   2010-11-14

Kan väl börja med att berätta att jag är en stor COD fantast.

Spelet är en fortsättning på Modern warfare (COD 4). Samma huvudkaraktärer men en ny skurk som sätter världen i gung.. och vilket gung sen... WOW! När spelet startade kändes det rätt lik 4:an tyckte jag, men snart insåg man att Modern warfare 2 är ett bättre och vassare spel när det gäller allt! Modern krigsföring i sitt allra bästa (eller sämsta?). Skön tempo som alltid när det gäller COD. Inget skitsnack eller loj, man kastas rakt in i diverse uppdrag lite här och lite där runt om i världen. Uppdragen är av olika karaktär (och miljöer) så man hinner inte tröttna på samma typ av uppdrag. Mycket bra variation på uppdrag med andra ord!

Grafiken är en fullpott! Allt annat vore att ljuga. Spelet har aldrig sett bättre ut och rätt ofta så stannar man upp och kollar runt lite för att hinna se på de vackra och välgjorda miljöerna innan man springer vidare i nästa kulregn.

Ljudet likaså! Sitter man på en schysst hemmabio så lär man inte bli besviken. Alla kanaler används flitigt och rätt ofta viner kulorna från alla håll och kanter i rummet. Väldigt rent och fint ljud också. Häftigt är rätt ord att beskriva det.

Men spelets kanske allra största styrka tyckte jag var storyn. Väldigt häftigt, väldigt brutalt och väldigt känslostark! Jag fick lite kalla kårar på vissa uppdrag. Inte ofta spel som COD känns, men COD 6 kändes! Iaf för mig! Någonting som helt saknades i COD 4. Genomtänkt och välgjort helt enkelt!

Summa summarum, gillar man COD sen tidigare så kommer man inte bli besviken på detta. Är man ny i serien så har jag svårt att se vad man inte skulle gilla. Enda minuset är att spelet är för kort!

Sen kan man inte låta bli att undra FYFAN vilken häftig teknologi som vissa nationer sitter på!!

Medlemsrecensioner60
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10