Svenska
MEDLEMSRECENSION

God of War II

God of War 2 var det första spelet i serien som jag testade på, då jag till och med slog till med att inhandla "Special Edition" för ca 800kr (till PS2!)

Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte fullt övertygad när jag först spelade spelet, dels eftersom jag var ny till serien, och då slutar det oftast med att man blir besviken... Men även om det inte motsvarade mina förväntingar DÅ, så var det ändå ett mycket mycket bra spel.

Alla tre spelen är ganska lika varandra, så det här bjuder självklart också på grymt mäktig musik, perfekt spelkontroll, sjukt intressant handling, svinhögt tempo och BRUTALT våld med en massa blod. Det innehåller även en hel del pussel, dock inte lika utmanande som i första spelet.

Det GOW2 gör bättre än sin föregångare är att man har pumpat in en massa bossar i spelet, till skillnad från första GOW. Det negativa är att det inte är så speciellt långt eller svårt heller för den delen, men jag är inte den som klagar på sådant.

Nu har jag lärt mig att uppskatta GOW2 otroligt mycket mer än när jag spelade det för första gången. Det är sanneligen en värdig uppföljare till första GOW, men det når inte upp till samma nivå som det PERFEKTA GOW3!
God of War 2: 9/10

Om jag ska betygsätta de fyra delarna ser det ut följande:

Grafik: 9 (på PS3!)
Spelbarhet: 9
Ljud: 10
Hållbarhet: 8

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10