Svenska
MEDLEMSRECENSION

Naruto: Ultimate Ninja Storm

Jag är en stor Naruto fan och jag skulle gärna någon gång prova på ett spel av det också. När jag köpte det här spelet så var jag liksom wow och kunde knappt vänta på att få börja prova det. Jag hade stora förväntningar av det men tyvärr blir det inte helt vad jag hade hoppas på.

Som do flesta eller alla Naruto spel så är det ett fightning spel. Ett ganska standardmässigt tycker jag. Det finns så många andra fightning spel att välja mellan som Dragon Ball eller Tekken. Men ändå så är fightningen rätt roligt och i vissa strider är helt brutala.

Dock är det inte bara fightning i spel. Det är en del små spel som man gör vid vissa uppdrag. Dom små spelen bestor av att hoppa i träd eller klättra i träd, ganska lika. Dessa små spel är hyfsad roliga men behövs egentligen inte i ett fightning spel.

I Spelet är man Naruto som man kan springa omkring med i Konoha. Man kan hitta skatter som ligger där och där eller leta efter ett uppdrag som behöver göras. Spelets storyn är med enkla ord ungefär som mangas och animens. Spelar sig igenom från början av serien till ungefär episode 135. Dom flesta striderna man gör i storyn är rätt liknande till den riktiga storyn. Men ändå om spelets story handlar om själva seriens så är den nästan inte i närheteten av den riktiga storyn. Spelet saknar en hel del strider och karaktärer som hade en stor punkt i serien. Spelet börjar med team 7 träning som var ungefär som på början av serien men sedan så hoppar den ett steg fram och så kommer man till chuuin exam delen, hur blev det med Zabuza delen undrar jag. Sånt här upprepar sig ganska mycket framåt, då man hoppar över en del strider från serien och går till en som typ några avsnitt framåt. Storyn i spelet behöver inte ha någon betydelse för spelare som inte är Naruto fans men det kan få dom som är det att bli lite besvikna. Fast egentligen så är det här spelet bäst för dom som är Naruto fans egentligen.

Fightning håller på ganska enformigt så klart men det är inte det som man bekymrar sig över mest. Det är typ efter varje uppdrag så kommer det upp en massa rullar runt staden som man måste samla på för att få vissa tekniker. Det här repeteras igen och igen efter varje uppdrag och när man har fått ihop alla tekniker så fortsätter det komma en massa onödiga rullar igen och igen. Ganska dåligt det där.

Jag var förhimlas glad att spelet hade japanska röster och att det ine bara var det töntiga barn engelska språket. Dessutom så har spelet en rätt bra grafik som är ganska nära att se precis ut som animen.

Fightingen är i olika banor men alldeles för få banor tycker jag. Kunde ha varit fler. Vissa karaktärer i spelet kunde bara användas som medjälpare och inte som ledare och det var lite tråkigt också.

Nåt av sakerna som jag hoppades att spelet skulle ha var online men nåt sånt finns nästan inte. Bara ett spel läge där spelaren kan spela mot en annan spelaren som sitter precis bredvid dig och inte i ett annan land. Om spelet hade ett Online läge så skulle det bli mycket bättre.

Naruto Ultimate Ninja Storm är ett helt okej fighting spel som kan fungera rätt bra för alla men spelet kunde ha gjorts bättre. Hoppas nu bara att Ultimate Ninja 2 har online.

Grafik 8
Spellbarhet 7
Ljud 6
Hållbarhet 6

Plus
Rolig fightning, snygg grafik och mycket extra material.

Minus
Onödiga hämtarullar, Låg handlings känsla, få banor och saknande karaktärer.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10