Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
MEDLEMSRECENSION

World of Warcraft: Cataclysm

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En gång i tiden kom world of wow och det var ju ett kul spel. Det var jul att levla up och så. men sedan kom ekpansion packet burning crusade.! det sög.... Man kunde inte vara samma karaktär som i det wow. Man licht King var ju faktiskt väldigt kul.
men tyvärr kom denna nu.
Cataclysm...
det första som slår mig när jag skapar en gubbe är att det är massa filmer. TRYCK BORT DOM FILMERNA. vcerkligen dem är skit bögiga. BARA MASSA RAMBEL Om ingenting. varför äns slösa tid på dem, gör spelet bättre i stället.
men draken är cool faktiskt iofs.
MEN HÄR ÄR PROBLEMET...
han finns inte. han finns i början och man kan se honom flyga men när man dingar 85 så får man inte möta honom!! varför!
för er som inte visste det så förstörs allt, han gör det. så därför vore det bara logiskt att få döda honom. men jag och vänna raid polare får inte det. min kompis rage quitade då. och det gjorde nästan jag med. men jag lät bli för det kanske var bugg eller lafgg. MEN NEJ HAN FINNS INTE.
hur fan kunde
blizzard glömma.
nya itmes är väl kul men lite mekr borde finnas. tråkigt att det inte finns någon ny färg alltid bara massa bög lila.
grafiken är lika ful som vanligt oxå.
nej det här "spele"t är verklgen tråkigt. undvik alltid!!!

Samlat betyg: 4.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10