Svenska
MEDLEMSRECENSION

Shadow of the Colossus (2005)

(Jag skriver en liten historia som kan avslöjas, så ni vet det.)
Älskar hur storyn är och när non pratar med killen som ska rädda sin syster eller om det är hans tjej. På ett annat språk. Det här spelet är väldigt fin och sorgsen. jag tyckte det var synd om honom men hade valt att inte vilja veta vad som händer honom själv. Men jag blev glad över hur moddig han är att stå på sig över det. När han slagit mot en efter en om monsterna så vet han inte att han blir ett monster själv. Men han tänkte inte på sig själv utan sin syster tänker han bara på att hon ska leva igen.


I början av spelet skulle man hoppa på hästen och rida iväg till den första monstret.
Det var svårt att styra hästen men sen blev det lätt. Det var lite kul att man skulle ta upp svärdet och spelfiguren stärkte armen med svärdet i skyn. Svärdet pekade åt vilket hål det är när ljuset blir starkare och starkare när man red åt ett ställe man ska till. när man skulle möta mini boss så skulle man klättra anda till toppen av huvudet och sticka svärdet i det blåa som finns på huvudet för då förlorar han mer liv. Det var roligt att klättra men det var lite svårt. Men det är bara stå på fötterna igen och kämpa emot för att komma upp på dom stora monster jättarna. Det var roligt att skjuta pil båge på nästa monster och klättra igen.
Musiken försvan ibland på spelet så det kändes för tyst och när man skulle komma fram till monstret så kom musiken jag gillar när det är musik i bakgrunden. Jag tyckte dom skulle ha lite musik när man red till olika ställen lite mer.

Jag inte varför men det på minner mig om Zelda ibland på vissa ställen man ska till på Shadow of the Colossus och på The Ocarina Time så spelar man på ocarinan för att Epona skulle komma fram men här på Shadow of the Colossus så visslar man på hästen för han ska komma fram. Jag kunde inte hjälpa att tänka på det när jag spelade Shadow of the Colossus.


Ett bra äventyr spel.

Grafik: 10/10
Spelbarhet: 10/10
Ljud:: 8/10
Hållbarhet: 10/10

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10