Svenska
MEDLEMSRECENSION

Red Faction: Guerrilla

Glöm vad du vet om ett fritt mars EDF har kontrollen. Soldater patrullerar överallt, oskyldiga människor dör varje dag och så tänker general roth se till att det fortsätter. Om inte någon vågar slå tillbaka mot dom.

Du spelar som Alec mason som kommer till mars för att hans bror Dan mason har sagt hur bra det är där och att för att jobba men han kommer snart få reda på att han är på fel plats vid fel tillfälle.
Efter ett tag visar det sig att Dan jobbar för en grupp kallad Red faction vars uppdrag är att bli av med EDF och återföra ett fritt mars och det är därför dan kallade dit Alec för att hjälpa dom.
Efter att Dan blivit ner skjuten så är det inget annat val än för Alec att gå med Red faction. Storyn är väldigt bra och är intressant i större del, lite underlig ibland men väldigt sällan.

Något väldigt bra i Red faction guerrila var att man kan förstöra exakt ALLA byggnader som finns vilket jag aldrig sätt i ett tv spel tidigare och påminde lite om just cause 2 men bara lite. Eftersom detta är ett open-world sandbox game så finns det mycket att göra bortsett från storyn t.ex raids, fiender läger att förstöra, och mycket mer.

Grafiken, ljudet är också bra jag lade dock märken till att mans vän Samanya har en engelsk accent medan ingen annan inte äns hennes syster har det bara en detalj som störde mig annars är ljudet bra från röster till passande musik som gör fighting och utforskning mer levande.
Grafiken är rätt skärp och passande för att va mars de fick till och med en växt zon villket som chockade mig för mars är ju som sagt en röd planet.

Multiplayer var däremot verkligen inte bra efter ett tag blev det bara uppenbart att red faction inte passar som ett multiplayer spel utan bara som ett singleplayer spel.
Fiende soldaterna och vänner beter sig ofta väldigt konstigt är det minsta man kan säga såg ofta några som duckade, reste sig, duckade reste sig och så vidare.

Betyg:8/10
Ljud:8/10
Grafik:8/10
Spelbarhet:8/10
Hållbarhet:8/10

+ Story, mycket förödelse, hyfsad grafik, mycket att göra

- Multiplayer, irriterande fiende och vän buggar

Trots problemen är Red faction ett roligt spel som inte borde missas av folk som gillar förödelse och 3d action fans. Jag ger Red faction 8/10

Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10