Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo: Reach

Förfinad multidöd, katastrofalt bra singleplayer, putsad firefight. Det finns ingen bättre avslutning på Bungies Halo!

Jag flyger med Falcon i farmlanden på Reach. Vi får ett nödanrop från en förlorad soldat. Vi landar, träffar på Moa (strutsar) som man faktiskt får Achievements av att döda. När vi närmar oss nödanropets källa så ser vi en krashad Warthog. Hela tiden pratar resten av NOBLE Team med mig i radion. Vi får order om att fortsätta och springer genom ett byggnadskomplex. När vi kommer igenom så möts vi av ett lik; den saknade soldaten. Han ser ut att ha blivit utfrågad och vi fortsätter framåt. Vi ser något rött som blinkar fram på Motion Trackern. Jag hör Carter säga: It's the Covenant! Get ready men! Och sen: They are heading for the basement! Get there six! Jag runar ner i källaren och möts av äckliga, stinkande Jackals. Jag släpper ett magasin från min Assualt Rifle och de ligger döda. Granade! Hör bakom mig och jag hoppar undan. Sekunden senare sprängs Plasman bakom mig och jag fortsätter slakta Covenant. Det var introt till Reach. Den mest inponerande banan var när man i bästa Lylat Wars stil, inta en Sabre och åka ut i rymden och sparka Covenant-bakdel där.

Firefight då? Jo, jag sätter på Legendary och alla "Jag kommer slakta er Covenant" insällningar och kommer ut på banan. Hela tiden känner jag bomber och granater på mig, och ljudet dämpas på ett realistiskt sätt.

Online är upplevelsen bara ännu större. Gång på gång åker jag ut i hetluften, antigen som SPARTAN eller Elite, och krigar mot fiender som består av andra spelare från hela världen. Jag kommer ut i Infection, kanske den roligaste moden online. Jag har tur och spawnar som Spartan och inte som zombie. Jag och mina kamrater springer upp i ett torn, hela tiden ropar de typ zombie incoming. Man är utrustad med shotgun och och Magum, båda med extremt begränsad ammo, och om man dör så spawnar man som zombie och ens kompisar blir ens fiender. SJUKT KUL UPPLEVELSE!!

Slutsats:
Ljud: 10/10
Grafik: 9/10
Spelbarhet: 10/10
Spelglädje: 10/10
Hållbarhet: 10/10

Världens i särklass bästa spel någonsin, aldrig har det varit lika roligt att se sina hjältar dö.

Medlemsrecensioner42
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10