Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dragon Age II

Ok, detta är min första recension här så jag ursäktar för ev. stavfel och annat trams. Jag har inte gått i skolan på 6 år så har absolut ingen aning om vad ett substantiv är för något.

OK, JAG GILLAR INTE DETTA
Jag hatar Dragon Age 2. Jag hatar det så mycket att jag vill skära ut mina ögon och kasta dom på väggen för att dom har sett denna äckliga soppa. Jag skulle inte ens vilja använda manualen till att torka mitt fina anus med då jag inte vill smutsa ner det. Jag skulle aldrig få för mig att knäcka skivan då det kommer ge mig glädje. Och DA 2 förtjänar inte och ge någon glädje...någonsin.

VARFÖR DETTA NUDÅ???
DA:-origins var faktiskt ett riktigt bra spel. Trots att det hade sina brister så vart det riktigt kul, stort, spännande och väldigt kul att spela. Man kände sig inne i världen och en del av den. Man kunde göra massa olika val och trots att det inte påverkade så¨mycket så kändes det som att det faktiskt gjorde det. När tvåan sen utannonserades (icke förvånande) så blev jag självklart intresserad. Dock när jag insåg den korta utvecklingstiden började jag ana kråkor i källaren...
DA:2 är inte i närheten av dess föregångare.
Jag tänkte förklara varför:

HANDLINGEN
DA:-o hade en ganska pampig historia. Mörda darkspawn och the arch demon för och rädda världen bla bla. Vi har hört det förut MEN trots detta var den intressant och höll en kvar. Klassisk men det funkar fortfarande.
Jaha...vad kan man då tänka sig i 2an???
Någon ny ras att bekämpa?? Nej
Ny sorts demon? Nej
Ehhh nähä? Vad handlar det om då?
Helt ärligt? Jag har inte en jävla aning. Trots att ha spenderat många timmar av mitt liv på dessa dassalock så har jag ingen aning. Du springer runt i Kirkwall och gör massa ärende åt folk. Gör din familj rik igen. Gör massa meningslöst skit...osv Låte väl skoj och innovativt??

KARAKTÄRERNA
Morrigan, Allistar, Sten, Shale m.m är helt fantastiska figurer. Roliga, intressanta och det viktigaste: Man kände något för dom!!!
DA 2 bryr jag mig inte ett skit om någon av dom inblandade. Nån jobbig He-man brud som är så ful att jag bara vill mala ner hennes nylle i en rostig köttkvarn (Aveline Vallen för er som inte fattar) Dom flesta följer efter en trots att man inte vill men framförallt: Man kan inte prata med dom när man vill!!! Jättelätt och lära känna karaktärerna när man inte ens kan SNACKA MED DOM!!!!!

FIGHTING-BATTLE-WHATEVER
DA: O krävde taktik. Här krävs det ett jävla köttande på knapparna. Jättebra!... Säger Kalle 6 år för att han inte förstår bättre. Jag inget emot detta. I ett hack n slash. Typ Diablo där det är utformat på ett bra sätt. Detta är bara en röra och bara allmänt B.

GRAFIK
Sista punkten innan jag dör av att inse att jag faktiskt gör en recension av detta kalopps-drama.
Det folk inte verkar inse är att grafik inte bara handlar om att texturerna har en upplösning på 95987 x 874546 som kräver 8 st monstergrafikkort i crossfire (nu säger ja inte att detta lir kräver det men det ser väl rätt bra ut om man fokuserar på just den punkten).

Utan grafik handlar också om DESIGN!!!
DA: O kunde man besöka flertalet städer. Alla var väl gjorda och kändes levande (iaf om man jämför med detta)
I detta finns det EN stad. Då borde man tänka sig att den är jäkligt levande och verkligen bra designad. Men icke...
Död, tråkig och varför i hela moster Greta får jag Deja Vu känslor om och om igen när jag spelar detta??? Hmmmmm

Nu orkar jag inte mer...Jag har varit berusad och det börjar gå över till bakfylla. Nu går jag och lägger mig innan jag får ett sug på en äcklig kebabtallrik.

God natt (inte ni Bioware, ni kan brinna i min stekpanna)

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10