Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Monster Hunter Tri

Monster hunter tri är ett väldigt roligt roll spel till wii. Det är otroligt kul online också, för att man måste inte hålla på och byta friend codes med varandra för att bli vänner. Det räcker med att söka upp kompisen via namn eller Id kod, sen kan man bli vänner. Man kan också använda wii speak, så man kan prata med varandra som är väldigt användbart om man ska förklara något till exempel. Det är lite svårt i början att komma in i det men efter några timmar är man fast i det. Man vill komma vidare och samla nya material så man kan få nya vapen, eller nya rustningar. Det går mest ut på att döda monster, men man kan också köra quests där man bara ska samla material.

Själv tycker jag att det är riktigt roligt, men det är lite svårt i början. Man måste kunna engelska, annars är du körd. Men det kan ju alla gamers så då är det inget problem. När man väll har kommit in i spelet, kan man inte sluta. Köp monster hunter tri om du har en wii!

Samlat betyg: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10