Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

L.A. Noire

Knappt godkänt spel, spelet är snyggt, har grymma ansiktsanimationer och det är pretty much allt, tyvärr är det tråkig story i spelet, tråkig gameplay, samma sak hela tiden, man kan knappt faila i spelet utan allt bara rullar på, och det enda man kan jobba på är hur många stjärnor man får på de olika fallen, ganska ointressant.

Spelet hade sån fruktansvärd potential men tyvärr tyvärr är inte spelet alls så bra som det borde ha varit, men samtidigt kan man väl se spelet som något slags experiment och vi kommer säkerligen få se en uppföljare eller liknande där mycket kommer vara till det bättre.

Spelet är inte dåligt egentligen, men det är mer som att kolla på en interaktiv film med väldigt lite betoning på interaktiv.

Dock är det helt klart värt att uppleva spelet pga att det är nytt och fräsch och annorlunda vilket jag gillar, men jag vill att ett spel ska kännas roligt redan från första stund tills eftertexterna rullar, det gör tyvärr inte LA Noire, många ytliga saker är väldigt polerade i spelet men mycket spelmässigt är dessvärre ej polerat, många saker känns halvfärdiga, det finns ingen känsla, många fall bara slutar tvärt och man undrar... jaha vad hände här då, det är så många småsaker som förstör stämingen, om man jämför med tex Heavy Rain som ligger närmast L.A Noire så har ju Heavy Rain en helt otrolig stämning och atmosfär, där failar L.A Noire rejält TYVÄRR : ( hade hoppas på betydligt mer stämningsfullt spel.

Jag ångrar mig då att jag köpte spelet för fullpris, men det är helt klart ett spel man bör plocka upp i framtiden när det finns billigt.


Så betyget tycker jag känns väldigt bra, en 5 som betyder medel, vilket L.A Noire precis är; medelmåttigt!

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10