Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

I början var ja lite skeptisk över ett batman spel för jag hade spelat batman på xbox i tidigare dar och det var väl lite av en besvikelse, men det hindrade inte Arkham Asylum och skina, för visst lyste de om grafiken allt.

Det börjar med att jokern rymmer ifrån sina vakter och startar världens Jobbigaste natt för batman, man kommer och få följa efter hans spel igenom fängelset och sen mera av arkhams alla ställen och till hjälp har batman sin trogne Bat-a-rang och bla. super gel som sprängs vid tilltryck.

Jokern har också trogna vänner, bla. Harley Quinn, en riktig pajas med lika humor som jokern och så får man också se kära vänner som fågelskrämman, blane och poison Ivy som på ett eller annat sätt gör livet surt för vår favoritfladdermus

Genom spelets gång får man också chans att samla på sig ljud inspelningar av olika karaktärer bla. jokern, Ivy och fågelskrämman vilket är intressant och lyssna på men det finns också lite svårare saker att få tag på vilket är Riddler (gåtan) trophys vilket är överallt i Arkham markerat med ett grönt litet frågetecken.

Och man kan också på sin gång när man slår ner vakter eller klarar andra uppdrag få uppgraderingspoäng vilket gör att man kan uppgradera ex. batmans hälsa, bat-a-rangens skada och mycket mer.

Spelet är utomordentligt bra skapat och med mycket coola fighting-scener och skarpa tankar och lösningar som ger en mycket rolig tid med Gothams hjälte som inte gör någon besviken.


Grafik: 9,5
Spelbarhet: 9
Ljud: 9,5
Hållbarhet: 9

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10