Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dead to Rights

dead to rights är en riktigt cool ide just de med att man kan sakta ner tiden när man hoppdyker frammåt (eller bakåt//sidorna) och samtidigt afyra 4 st shotgun hylsor som sedan faller till marken alla på en gång.


Jack slate som huvudpersonen heter har det näst intill bra tills hanns pappa blir mördad. Självklart ger han sig ut för att hitta mördaren (vilket är rätt självklart) men han blir sedan misstänkt för ett mord när han e ute på uppdrag.

han hammnar på kåken då och så e det flera kapitel som då handlar om att man ska försöka att ta sig ut från fängelset. Den den delen som är den sämsta bortsätt från när man skjuter med sniper från ett hus

men detta är ett av de få sånna här spelen som faktiskt är bra! andra titlar är tillexemppel max payne 1 och 2.

Men åter till spelet när man kollar på nån annan som spelar verkar det inte såå himmla bra men de e värt några 10:or absolut!! Ja för de e det som det kostar nu begagnat!

en rigtigt cool grej är när man slänger sig i slow motion i luften, och afyrar en hel arme med kulor så när man rullar ner på marken igen så rasslar de såå härligt när alla hylsorna slår marken.

men Jack Slate har en sööt hund som han har som hjälp igenom hela spelet han kan ha den som en attack hund eller hjälpa att hitta bomber.

minus: aningen irriterande kameravinklar och halv ful grafik men men.....

plus:grymt härliga strider,riktigt mycket fiender,världens söötaste spel hund igenom tidderna, och bra story men även om du inte e en story älskar ska du köpa detta spelet

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10