Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham Asylum

Batman Arkham Asylum
Spelet jag önskade mig i julklapp gjorde så jag blev Batman under några timmar. Nu är det ställt bland alla mina varvade spel.

Spelet börjar med att Batman och flera vakter för in Jokern i en anstalt vid namn Arkham Asylum där man förblir resten av spelet. Stämningen i spelet är mörk, häftig och beroendeframkallande . Spelet verkar till en början tråkigt då det inte händer så mycket de första timmarna(då snackar jag om att det är för lätt och inga bossar). En bit in i spelet så får man möta fler figurer från Batman serierna. Jokerns flickvän Harley Quinn, Dr. Pamela Isley (Ivy) och flera.

Jokern tar hjälp av Harley Quinn för att släppa ut alla fångar på Arkham Asylum och låsa anstalten så varken polisen eller Batman kan ta sig ut därifrån och ingen kan komma in. Men spelet är inte alls enformigt då man måste ta nya vägar hela tiden. Särskilt då man har träffat på Ivy. Då hon låser vissa vägar med jätte växter.

Man blir aldrig uttråkad när man spelar Batman Arkham Asylum. Jokern håller en igång hela tiden. Han pratar hela tiden, i vissa stunder kan det vara jobbigt t.ex. under bossar . Men han snackar om intressanta saker.

Man kan aldrig veta vad som komma skall när man springer runt i Arkham Asylum då det hela tiden överaskar en och håller spänningen på en hög nivå från början till slutet. Enligt mig är det bästa med Batman Arkham Asylum att man får följa vad jokern sysslar med då han är... ja ni vet hur han är ni som har sett filmerna och läst serierna. Det roliga med Batman Arkham Asylum är att man får hela tiden leta fiffiga flyktvägar och dugliga gömställen för att sen kunna glidsparka och hänga upp rivalerna . Att slåss och smyga är det man gör från början till slutet av Batman Arkham Asylum. Batman är fenomenal på att vara tyst. Det kan man faktisk använda i spelet då man kan smyga sig bakom sin rival och sen strypa han till dötts utan att någon lägger märke till en.

Grafiken
Spelet har en jävligt bra karaktärs design likaså omgivningarna, Framför allt då man är ute på gården är det snyggt... Får 9/10

Ljud

Ljudet är passande, rösterna är utmärkta och passar med sin karaktär, Inte så mycket musik i spelet. Mer pang bom pang. 9/10

Battle systemet

Battle systemet är utomordentligt gjort och mycket fängslande.
Hållbarheten

Det finns så mycket att göra. På vägen så kan man leta efter massor av ? (dom ser ut så ) det finns hela 250 stycken jag hittade 40,

8/10

Spelbarheten

Skön kontroll och tar inte så lång tid att lära sig

Testad plattform

pc

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10