Svenska
MEDLEMSRECENSION

Infamous 2

"Jag tittar ner över staden New Marais, från den högsta byggnaden i staden." Där nere på gatan går demonstranter och det hänger en kille i en lyktstolpe. Jag är tvungen att göra ett val, antingen rädda killen med lyktstolpen, eller slå ner demonstranterna. Jag väljer det andra, och går för att kicka demonstrant-bak.

På vägen ner blir jag dock beskjuten av en kille, och han blir min nya måltavla. Kastar en "Sticky Grenade" mot honom (Granat som fastnar på målet.), och han är ett minne blott.

Cole McGrath's parkourskutt över staden gör det hela bättre, och miljöerna känns fräscha med en mer färggrann palett än den i InFamous 1, där den var gråtonad.
InFamous 2 tar vid där 1an slutade, och känns som en värdig uppföljare.

Här och där kan man plötsligt stöta på en malplacerad fiende som hade oturen att stöta på mig. De är dödade inom 4 sec och storyn fortsätter. Sandlådan är rätt enorm, och om man skulle råka tröttna på storyn kan man nöja sig med att skutta runt och döda fiender.

Spelet är väldigt fritt p.g.a spelarens egna valmöjligheter t.ex när en kille blir våldsamt misshandlad och man får valet att antingen hjälpa eller misshandla honom också.

En stor förbättring är trots allt graffen, som var småmedioker i nr 1 i serien.

Min åsikt om spelet är dock att det borde finnas till pc också. Med PC-Grafik och 7.1-ljud skulle spelupplevelsen vara maximal!

Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10