Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

Första recensionen, enjoy !

Inleder med att säga att jag enbart spelat multiplayer delen till det här spelet, då singleplayer delen ej intresserar mig till Bad Company serien, den känns påklistrad och ganska kopierad av Modern Warfare serien.

Multiplayern är i min mening marknadens just nu roligaste, av en egentlig anledning, de så kallade "Battlefield moments" som gör upplevelsen så j*vla episk. Dessa innebär kort och gott händelser som andra spelserier helt enkelt inte kan efterlikna, ett exempel: Satt och spelade härom kvällen, semi-campar vid en trappa för att hålla flaggan som vi nyligen cappat, från ingenstans ( ur min synvinkel då detta skedde från min rygg ) kommer en voltande humvee som dödar mig och min squad-mate i "road kill" kategorin ( lol ) för att sedan explodera i en synnerligen läcker explosion. Epic. Finns många fler exempel på sådana här händelser, men kort och gott händer det alltid något oväntat under matcherna, stort plus för hållbarheten i spelet enligt mig.

Mitt enda egentliga minus ligger i den tid det tar att lvla, till en början är det acceptabelt, men så småningom blir det djävulskt segt. Kanske är positivt om man gillar utmaningen iofs.

Grafiskt tycker jag det står sig bra, det är på vissa fronter sämre än Modern Warfare serien i mitt tycke, på andra står det sig bättre. Detta känns väldigt mycket som en smaksak, det är i vilket fall som helst ett mycket attraktivt spel att titta på.

Min rekommendation är helt klart att om du finner FPS spel underhållande på multiplayer sidan, är Battlefield: Bad Company 2 ett givet köp.

9/10 voltande humvees!

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10