Svenska
MEDLEMSRECENSION

Brütal Legend

Har nyss spelat igenom Tim Schafers Brutal underbara värld och här är mina intryck.

Ljud:
här bjuds på hela 107 hård rock låtar som värkligen ger liv till denna värld. Här bjuds på en läcker soundtrack playlist, med bra kategorier, som nästan gör att spelet blir din musik spelare också. Jack Black och många rock legender som Ozzy och Lemmy Killmister finns med i bra roller.

Bild: Grafiskt sett är Brutal Legend inte alls föråldrat som man tror. istället för realism får vi en sagolik hårdrocks värld, propfylld med nästan allting man kan tänka sej. världen är inte stor, men den är fylld med så mycket at det nästan inte gör någonting. alla landskap finns. Världen är okså fylld med varelser med stark inspiration till goth, 70 tal och mer. Detta ger mycket variaton till dom man slåss mot.
Och det är alltid härligt att see KISS referenser med mera.

Underhållnings Värde: Tim Schafers verk är genialt och är fyllt med den sorts humor Jack Black gör sej bäst för. Man skrattar otaliga gånger när man spelar detta, och det blir aldrig tråkigt att småprata. är man ett hårdrocks fan är det sjukt roligt at se sin musiks hårda värld. Med en grym story, som skapar sin egen mythologi e detta ett nöjesfyllt äventyr.

Problem: Det går inte att bortse från längden av detta äventyr. det känns väldigt kort, och ännu kortare när man tänker efter(hälften av spelet är dessa huller om buller stage battles med strategi element. Sido updragen, såm kunde bli Brutal Legends starkaste sida, fyller inte heller i mycke variation. Jag själv tycker att Duece är svår körd, och man fastnar väldigt mycke genom att krocka med en halv meters väg, istället för att köra över den. många gånger får man också börja om, eftersom man faller aldeles för enkelt i stup.

Sammanfattning: Brutal Legends värld är en du bara vill uppleva, även om den inte leverar fullt så mycket som man skulle tro. att se tim schafers propfyllda bladehenge är skäll nog att spendera 99 spän på gamestop.

Betyg:
Ljud: 9
Grafik: 10
Underhållning: 8
Problem : 5
slutbetyg 8

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10