Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
MEDLEMSRECENSION

Sniper: Ghost Warrior

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det bästa med Sniper: Ghost Warrior är sniperstriderna. Det är oerhört tillfredsställande att träffa fiender från flera hundra meters avstånd, samtidigt som man måste ta hänsyn till vind och gravitation. Grafiken är snygg, och många banor är riktigt roliga. Miljöerna påminner om far cry eller crysis med den stora fördelen att man slipper tröttsamma aliens.

Det sämsta med spelet är utan tvekan de korta sekvenser då man tvingas spela som snubbe med automatvapen. Det fungerar inte. Det känns som ett helt annat spel. Automatvapnen är fula, går inte att sikta med, går inte att skjuta med, har vidrig rekyl, och låter dessutom patetiskt, allt medan fienden träffar med varenda skott dom avfyrar, från helt sjuka vinklar.

I gamereactors recension kritiseras stealth-mekaniken i spelet. Visst, det fungerar kanske inte hundraprocentigt, men jag upplever inte alls samma problem.

Ett större problem för mig är designen på vissa banor. Ibland spatserar man förbi platser med perfekt överblick över en fiendeutpost, bara för att inse att man helt enkelt inte kan ta sig dit. Lite mer frihet skulle inte skada.

Sammantaget är det ett hyfsat och bitvis riktigt roligt spel, men med en hel del irritationsmoment.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10