Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

Första recensionen, yay!

Battlefield Bad Company 2 är ett väldigt roligt spel både på storyn och multiplayern!
Jag börjar med att säga att storyn är helt ok men inte lika bra som storyn på Bad Company. Tidigt i storyn får man reda på att ryssarna har erövrat hela världen förutom USA och att de har någon sorts mega atom bomb (typ). Så du spelar som Preston Marlowe, som tillhör den Amerikanska gruppen ''Bad Company''.
Man har samma sköna gäng som i Bad Company, vilket är väldigt kul enligt mig! :)
Tillsammans med Sweetwater, Haggard och Sarge så är ditt uppdrag att stoppa ryssarna och förstöra ''atombomben'', det finns inte mycket mer att säga om storyn. Helt ok men inte lika bra som i Bad Company.

Sen så kommer ju multiplayern som är helt extremt underbar! Det finns 4 game modes, Rush, Squad Rush, Conquest och Squad Deathmatch! Alla är sketa bra!
Bra variation på kartorna men det vore inte fel med lite fler kartor.
Är du ny på Bad Company 2 så är det inga problem, man börjar med bra vapen och man lär sig snabbt! Några negativa saker med multiplayern är dock att det kan ibland vara väldigt många recon (snipers) i vissa matcher och de flesta hjälper inte till sitt lag alls. Och man kan inte lägga sig ner, men det är inget som är sådär jätteirriterande!
Ljudet på spelet är helt underbart, till exempel när man skjuter, eller när en bomb exploderar rakt framför dig. Strålande!
När man kommer till grafiken så är det den bästa grafik jag nånsin sett på ett FPS spel! Battlefield Bad Company 2 är helt enkelt ett konstverk!
Gameplayet är kul eftersom att med DICEs Frostbite motor kan man förstöra byggnader, man kan till och med få ett achivement/trofe för att spränga 50 byggnader i story mode! Kul, kul, kul!

Här kan ni se lite najs gameplay på spelet!
http://www.youtube.com/watch?v=Q_77Hju9sik


Ljud 9/10
Grafik 10/10
Gameplay 10/10
Multiplayer 9/10
Överallt 9/10

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10