Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 har presenterat sig med påmpa och ståt. Vad jag gillar mest med detta spel är den helt underbara multiplayern. Ett av de bästa spel jag har spelat/testat rent multiplayer mässigt!

Jag spelar igenom campaignen och efter att jag har till slut mördat det där ryska kräket/terroristen Kirilenko kan jag bara förvänta mig en sak... EFTERTEXTER... Men istället hör jag då den för evigt dumma och sköna Haggard säga "Where In Texas!!!".

Battlefield Bad Company 2 campaign har skiljt säg minst sagt radikalt från ettan. Som bortblåst är den där humorn som piggade upp den där roligheten som fanns i helaspelet. Bad Company 2 har nu en bister campaign men några få komedi kommentarer. Det andra är ren allvarlighet.

Det är inte så att det förstör något men just i detta spel så är det mycket konstigt utan humorn. Nu kan jag väl säga att Bad Company 2 har en klart dåligt enspelarläge med tillsynes odräglig story som bara är för folk med hjärnskador. Man har inget djup inget sådanat som gör en bra story till en bra story. Man blir bara ledsen.

Om man kollar istället på den wünderbara grafiken blir man genast på ett bättre humor. Bad Company 2 har en grafik som rivalen Black Ops respektive Modern Warfare 2 bara kan drömma p.g.a att grafiken har inga konstiga buggar eller något sådant och har också en underbar upplöshet något som CoD på senaste tid klart har försummat.

Ljudet är dock hästlägnder bättre än vare sig grafiken eller enspelarläget. Bad Company 2 ljud påmminer mig om såna där amatörvideos som visas upp på nyheterna med ISAAF- soldater i närstrider med terrorister. Ett rent ut sant magnifikt ljud. Låter som att det är plockat ur verkligheten!

Hållbarhet har Battlefield serien liksom Bad Company 2 . Trots att campaignen bara varar i några enstaka timmer så har mutliplayer läget ett upplägg som gör att man bara inte kan sluta. Man kan spela Bad Company 2 i flera timmar per dag och jag har väl hittils spelat ungefär 30 timmar hittills av spelet på en månad!

Multiplayern har alltid varit det centrala i Battlefield serien. Naturligtvis har Bad Company 2 då en (här kommer det igen!) wünderbar multiplayer som underhållar i princip hela tiden! Vapnerna liksom de olika klasserna har smarta funktioner liksom gillar jag att Bad Company 2 och hela Battlefield serien i sig är en simulator av ett krigsfält. De känns som man befinner sig på någon snöig ny i det kallaste Alaska eller det stekheta Afghanistan när man spelar Bad Company 2 multiplayer.

Grafik 10/10
Ljud 10/10
Hållbarhet10/10
Handling/story 5/10

Testad version: Xbox 360

Ursäkta mig om det finns några stavfel det är bara det att jag är ganska trött och liksom inte orken att titta igenom hela texten.

Medlemsrecensioner36
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10