Svenska
MEDLEMSRECENSION

Star Fox 64 3D

Då har man köpt Star Fox 64 3D!
Jag fick spelet i fredags av min mamma, jag var as glad!

Spelet är rätt så bra, men väldigt kort. Man kan köra med lite olika kontroller, antingen gyro. Då får man luta 3ds:et åt höger, vänster, uppåt och neråt. Det är rätt så kul, men jag föredrar knappar och glid plattan.

3D:effekterna är sjukt häftiga! Det kommer laser strålar och stenar ut ur skärmen, vilket är väldigt coolt. Grafiken är faktiskt riktigt bra tycker jag. Ljudet är bra, men man måste köra med hörlurar för att få den bästa upplevelsen.

Jag har aldrig spelat originalet till Nintendo 64, så det var första gången jag spelade det. Det var faktiskt det första Star Fox spelet som jag har spelat. Jag har bara spelat som Star Fox i super smach bros brawl.

Jag har inte kört alla banorna än. Man måste klara banorna på olika sätt för att spela på andra planeter. Spelet är rätt lätt faktiskt. Jag tycker att dem kunde gjort det lite svårare. Det är as kul när man får köra land mastern, det är en stridsvagn. Den är häftig!

Grafiken skulle jag ge: 8/10
Ljudet: 8/10
Kontrollerna: 9/10

Det som är bra med spelet är grafiken och kontrollen.

Det dåliga med spelet är att det inte finns något online läge. Det är riktigt dåligt. Därför är hållbarheten 6/10.

Om man är 4 personer och en av dem har Star Fox 64 3D så kan alla köra mot varandra. Då kan man se varandra med kamerorna, det verkar faktiskt rätt coolt. Men, då måste alla vara inom 10 meter eller något sånt. Så det är rätt kasst.

Spelet är bra, men jag vet inte riktigt om det var värt 500 spänn...

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10